Talo täynnä toimintaa

 

***** Eino Leino -talon kesäkausi alkaa 6.6. ja päättyy 12.8.2018. Talo on kesällä avoinna su, ti-pe klo 12-16 sekä tapahtumien yhteydessä erikseen mainittavina aikoina. Yksityistilaisuuksien vuoksi aukioloaikoihin voi tulla tilapäisiä muutoksia. Lauantait on varattu yksityistilaisuuksiin. Aukioloajan voi varmistaa puh. 045-884 9350.

Näillä sivuilla oleva varauskalenteri ei ole käytössä.

 


 

Perinnetalo tarjoaa Leinon ja Lönnrotin elämästä ja elämäntyöstä kertovan näyttelyn, joiden itsetutkiskelun oppaan löydät samasta tilasta.  Lisäksi löytyy kulttuurituotemyymälä, Leinon ja Lönnrotin kirjojen kokoelma sekä kahvila, josta löydät herkut tunnelmalliseen kahvihetkeen. Katso: www.kainuuneinoleinoseura.fi tai facebook:Eino Leino -talo ja Paltaniemen teatteri.

Talon pihapiiristä löytyy myös lapsille vanhan ajan leikkipaikka leikkimökkeineen ja keinulautoineen sekä erilaisine tehtäväratoineen.

Pihapiirissä kohoaa myös Lystinurmi -lato, joka kesäaikaan tarjoaa näyttelytilaa sekä tunnelmallisen tilan mm. juhlien pitoon. Adventin aikaan ladossa on nähtävillä Kainuun ammattiopiston kulttuurialan opiskelijoiden rakentama tunnelmallinen Jouluseimi.

Talon ja Lystinurmen voi vuokrata yksityiskäyttöön; kaunis maisema ja kulturelli ympäristö tarjoavat unohtumattoman ympäristön mm. kesähäiden, syntymäpäiväjuhlien, ristiäisten, muistotilaisuuksien tai vaikka kokouksien pitämiselle. Talo on vuokrattavissa ympäri vuoden. Tilaisuuksiin voidaan liittää myös talon esittely tai Eino Leinon elämään liittyvä esitys.

Lystinurmi -ladon takaa löytyy Paltaniemen teatterin näyttämö,jossa esitetään Paltaniemen teatterin toimesta kesäteatterinäytelmiä (2013 lähtien). Katso facebook: Paltaniemen teatteri.

Taloon mahtuu n. 50 henkilöä ja Lystinurmelle tilaisuuden luonteesta riippuen n. 70-100 henkilöä.

Eino Leino -talolle voit varata myös ryhmävierailun opastuksineen ja kahvihetkineen.

Lisätietoja ja varaukset numerosta 045-8849 350 tai sähköpostitse einoleinotalo(a)gmail.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.