Kurssit

 

Paltaniemen kesäteatteri

Paltaniemen kesäteatteri on saanut alkusysäyksensä ja innokas, reilu 10 hengen joukko teatterista kiinnostuneita on valinnut esitettäväksi kappaleeksi Eino Leinon "Kivesjärveläiset". Ohjaajana toimii Anne Ballini. Jos teatteri, näytteleminen tai teatterin muut taustatyöt kiinnostavat, ota yhteyttä Esko Piippoon (050-5680320, esko.piippo(a)einoleinotalo.fi) tai Eino Leino -talolle (045-8849 350, info(a)einoleinotalo.fi) ja kysy lisää!

 


 

Kirjoittamisen ilo -kurssi

Parhaillaan menossa on Eino Leino -talon kehittämishankkeen järjestämä "Kirjoittamisen ilo"-kurssi, jota vetää kirjallisuusterapeutti Tarja Kerttula. Mukana on 10 kirjoittamisesta innostunutta ja kurssi kestää 4 sunnuntaita tammi-maaliskuun 2013 aikana. Tavoitteena on löytää kirjoittamisen ilo.

 


Eino Leino -talon kehittämishanke järjesti vuoden 2012 aikana yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatterin kanssa teatterikurssin aikuisille, "Teatteri tarinoiden kertojana" sekä erillisen kirjoituskurssin.Leino -talolla järjestetylle teatterikurssille osallistui vajaa 10 innostunutta ja kirjoituskurssillekin useita.

 

Kirjoituskurssin on tarkoitus saada tulevan talven aikana jatkoa, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja haluat oppia lisää, seuraa ilmoitteluamme!